Криси Попова: Чурков, аз не се продавам за малко пари, нито за много! Всичките продажници ви мразя безплатно!

Отдавна ми се искаше да задам въпроса: Съществува ли партията ГЕРБ на политическата карта в гр. Гоце Делчев?

Г-н Чурков, редом с всички съветници на ГЕРБ четири години ВИЕ гласувате под строй всички законопроекти и имотни сделки под прякото нареждане на Владимир Москов. Г-н Чурков, лично вие с високо вдигната ръчичка, гласувахте „ЗА“ пълната подкрепа на бюджета, предложен от БСП и ДПС. Г-н Чурков, всичко това, което вашият лидер Г. Андонов в момента критикува, е гласувано през последните 4 години именно от вас и вашата партия ГЕРБ.

Колко десетки имоти закупиха всичките общински съветници от вашата партия на безценица? Колко крупни сделки бяха осъществени, именно с подкрепата на ГЕРБ или с мълчаливото ви съгласие? Колко пъти вие се изказахте на заседания на Общинския съвет?

Г-н Чурков, аз ли имам къса памет? Кой се бореше против джамията, кой се бори против сектантите от Йехова? Кой се бори против ислямизацията на Гоце Делчев? Кой се бори против вредите и разделението, които нанася Мюфтийството? Кой се бори за спасението на българщината в град Гоце Делчев? КОЙ, ако не ВМРО!? И Кой построи джамията в махалата? Кой, ако не ГЕРБ?

И още нещо ще ви кажа, аз не се продавам за малко пари, нито за много пари. Всичките продажници ви мразя безплатно!

Г-н Чурков, вие сте не просто патерица на БСП! Вие сте най-слабата структура на партията ГЕРБ в цялата страна!

И ако вие сте ПАТЕРИЦАТА на БСП, то ние от ВМРО ще бъдем ТОЯГАТА в следващия Общински съвет!

За четири години това, което успяхте да направите в личен план е да еволюирате от свинар в дървен бос! Бъдете здрави и по-полека с продажбите! 🙂

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене