НЕВЕРОЯТЕН СКАНДАЛ!!! „Активна съвест“ пита: Самообеси ли се Георги Андонов и ритна ли му столчето председателя на ВМРО – Гоце Делчев, Кристина Попова? (СНИМКА)

НПО „Активна съвест“ излезе с изявление в социалната мрежа:

Г – Н АНДОНОВ, КРИЕШ СЕ КАТО МИШКА ЗАД ХОРАТА СИ!

АКО СИ ИСТИНСКИ МЪЖ, ОТТЕГЛИ КАНДИДАТУРАТА СИ!

Господин Андонов, престанете да използвате имената на общинските си съветници, без тяхното знание, за да скачате на опонентите си, в случая лидерът на ВМРО – Гоце Делчев, Кристина Попова!

Публикуваме снимка, на която жената на многоуважавания от вас, г-н Чурков, се възмущава от подмолните ви действия, с цел да се покриете и да излезете „чист“! Не ви ли стига това, че  на г – н Чурков здравословното му състояние не е цветущо за момента, та на всичкото отгоре да товарите него и неговото семейство с поредните си СТРАХЛИВИ действия?! Вместо да правите вътрешни интриги на вашите съпартийци, се съсредоточете в кампанията си. А това, че се самообесихте, а г – жа Попова Ви ритна столчето е само защото я подценихте! За пореден път доказа, че си един страхливец, който постоянно се крие зад своите хора. Ако си забравил, ще ти припомня как ми правеше срещи в централата на ГЕРБ – Гоце Делчев и искаше да „яхнеш“ протеста за джамията, но накрая пак се изложи и не дойде лично ти. Чест прави на хората до теб, които бяха там – то с присъствието си или с други помощи, което бе факт и обществена тайна, която се знае!

НО КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ВАС – ТО И НАРОДА ВИ КРЪСТИ ГОШО „ТЪПОТО“!“churkow

www.facebook.com/aktivna.savest

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене