Петрич вдъхнови Влади Въргала: Продължението на „Шменти капели“ с работно заглавие: „Пунтико-Пластико на магарето ластико“ ще разкаже атрактивни истории в южния град

Сн. Bradva.bg

По време на избори всички са еднакво лоши и еднакво добри, казва известният актьор, сценарист и режисьор

По време на избори всички са еднакво лоши и еднакво добри ,като врабчетата са, най-напред кълват трохи, после ти с…ат на главата.

Петрич е интересен град с интересни и душевно богати хора. Няколко истории ,случили се в южния град ме провокираха да напиша сценарии за продължение на „Шменти капели „, като например история с един фризьорски салон, с една баничарница и с още няколко неща, които са изключително интересни за пресъздаване, това заяви атрактивният актьор, сценарист и режисьор Влади Карамфилов – Върлагала на въпрос на Struma.com какви ги е вършил в Петрич и селата преди дни и има ли политически привкус работата му в града. До нас достигна информация, че Влади Карамфилов е обикалял из южния град с особено намерение. Разкрихме намеренията му и истински се посмяхме с него.

Уникалното му чувство за хумор, приглушеният му смях на много смешни неща, са просто заразителни. Ровейки се в интернет и търсейки идеи за продължението на „Шменти Капели“, Влади е открил интересни неща, случващи се в Петрич. Затова с екипа си е започнал работа там.

„За мен не е важно кой е Вельо Илиев, или някой друг, интересни са историите, които са се случили, хората са уникални ,да не говорим за диалекта, който е неповторим казва Въргала. Та, продължението на“ Шменти капели“ от Петрич е с работно заглавие: Пунтико Пластико на магарето ластико. „Пленен съм от Петрич и неговите хора затова през пролетта ще започнем снимките на тези уникални историйки, каза Въргала без да разкрива повече подробности около проекта си.

Няма да спрем да го разпитваме, какво точно е надушил и как ще го пресъздаде, така че очаквайте подробности за Шменти капелите в Петрич и за „ластико на магарето“, подписани от Влади Въргала.

С. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене