Цветанов: Гласувайте за Атанас Камбитов – най-успешният кмет на Благоевград

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов направиха обиколка на улиците в централна част на Благоевград. В нея се включиха и областният координатор на ПП ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. Те се срещнаха с граждани и разговаряха с тях.

115086-cvetanov-kambitov-02 (1)

Жителите и гостите на областния център приветстваха Цветан Цветанов и д-р Атанас Камбитов, като изразиха задоволство  от  свършена работа и направеното за града през последните четири години.

115086-cvetanov-kambitov-02 (1) 115087-cvetanov-kambitov-03

„Гласувайте за Атанас Камбитов, номер 34 в бюлетината, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, защото той постигна много през последните четири години. Резултатите от неговото успешно управление са видими и съм сигурен, че той е най-добрият избор за Благоевград“, каза Цветан Цветанов.

цветанов-камбитов

 След като приключи обиколката в централната част на града, председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов, народният представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници се събраха за обща снимка на моста на река Бистрица, пред емблемата на Благоевград.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене