ХОРОСКОП ЗА 4 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Неделя но­си из­год­ни въз­мож­нос­ти за ва­ши­те лич­ни де­ла. Не­о­б­хо­ди­мо е да дейс­т­ва­те със­ре­до­то­че­но и да из­бяг­ва­те кон­ф­лик­т­ни си­ту­а­ции. Про­фе­си­о­нал­ни­ят ден ще бъ­де тру­ден и в мно­го слу­чаи не е из­к­лю­че­но да за­гу­би­те по­зи­ция или да въз­ник­нат спо­ро­ве с на­чал­ни­ци. Ин­тим­ни­те кон­так­ти ще ви дос­та­вят удо­вол­с­т­вие.

ТЕЛЕЦ

Тел­ци­те са не­о­т­с­тъп­чи­ви в неделя, а дейс­т­ви­я­та им се ха­рак­те­ри­зи­рат с ос­т­ро­та. През ра­бот­ния ден де­ла­та ви ще се дви­жат нор­мал­но, но не са из­к­лю­че­ни дреб­ни кон­ф­лик­ти, ко­и­то ще ви по­дейс­т­ват неп­ри­я­т­но. По-го­лям ус­пех пре­дос­та­вят кон­так­ти­те в из­вън работно вре­ме, разчитайте на приятелска по-мощ.

БЛИЗНАЦИ

В неделя по­зи­тив­ни­те въз­мож­нос­ти за Близ­на­ци­те се оп­ре­де­лят за ра­бот­ния ден. Ще про­ве­де­те раз­го­вор, кой­то от­дав­на ве­че е наз­рял. Ста­ва въп­рос за по­ви­ша­ва­не на зап­ла­ща­не­то ви. Бъ­де­те нас­тъ­па­тел­ни и твър­ди в ис­ка­ни­я­та си, разчитай-те главно на себе си. Вре­ме­то ви да­ва шанс да ус­пе­е­те и да пос­тиг­не­те же­ла­но­то.

РАК

Неделя е ден за при­до­бив­ки и па­рич­ни пе­чал­би при Ра­ци­те. При ед­ни от вас то­зи факт след­ва във връз­ка с тра­ди­ци­он­ни­те ви за­ни­ма­ния, а при дру­ги се от­на­ся са­мо за де­ня от до­пъл­ни­тел­на ра­бо­та. То­ва е най-сил­ни­ят мо­мент за ре­а­ли­за­ция при вас, тъй ка­то ос­та­на­ли­те ви ан­га­жи­мен­ти и за­дъл­же­ния пре­ми­на­ват не по най-доб­рия на­чин.

ЛЪВ

При­до­бив­ки­те, спо­луч­ли­ви­те кон­так­ти и ре­а­ли­за­ци­я­та в раз­лич­ни сфе­ри са ха­рак­тер­ни за Лъ­во­ве­те в неделя. Де­нят пре­ми­на­ва доб­ре за всич­ки, ро­де­ни под зна­ка, но ка­то по-не­га­тив­но раз­ви­тие мо­гат да на­ме­рят ня­кои въп­ро­си, свързани с работата ви. Ху­ба­во е да се пог­ри­жи­те за до­ма. В мо­мен­та об­с­та­нов­ка­та е доб­ра за промени.

ДЕВА

Де­ви­те не са нас­т­ро­е­ни оп­ти­мис­тич­но в неделя. До го­ля­ма сте­пен усе­ща­ни­я­та ви се дъл­жат на лич­но­то са­мо­чув­с­т­вие и на­ма­ле­на­та вя­ра в соб­с­т­ве­ни­те спо­соб­нос­ти. Из­бяг­вай­те кон­так­ти с вис­шес­то­я­щи ли­ца, а още по-мал­ко ги тър­се­те за ус­лу­га. Биз­нес­ме­ни­те ще по­лу­чат но­во пред­ло­же­ние за вза­и­м­на дей­ност.

ВЕЗНИ

Неп­ри­я­т­но­то чув­с­т­во, ко­е­то Вез­ни­те из­пит­ват днес, се дъл­жи на по­тис­на­тост, но ос­во­бож­да­ва­не­то от нея ня­ма да ви кос­т­ва го­ле­ми уси­лия. Ра­бот­ни­ят ден ще пре­ми­не бла­гоп­ри­я­т­но, ще бъ­де ефек­ти­вен и ин­те­ре­сен за вас от глед­на точ­ка на кон­так­ти­те с ко­ле­ги. В до­ма са за­си­ле­ни раз­ног­ла­си­я­та.

СКОРПИОН

Скор­пи­о­ни­те съ­що мо­гат да раз­чи­тат на ус­пе­хи в неделя. Най-ха­рак­тер­но­то е, че спо­лу­ка­та е с вас и в та­ки­ва слу­чаи обик­но­ве­но тряб­ва да след­ва­те соб­с­т­ве­ния на­чин на раз­съж­де­ния. Де­нят е пе­че­ливш, ко­е­то след­ва от ра­бо­та­та ви или от кон­к­рет­но из­вър­ше­ни де­ла през де­ня. В неделя не е ху­ба­во да пъ­ту­ва­те.

СТРЕЛЕЦ

Неделя не мо­же да се оп­ре­де­ли ка­то доб­ра или ло­ша за Стрел­ци­те. В ня­кои ча­со­ве на де­ня пре­вес ще има по­зи­тив­но­то раз­ви­тие, а в дру­ги ще бъ­де тък­мо об­рат­но­то. Все пак ра­бот­ни­ят ден е по­ло­жи­те­лен. Ще пос­тиг­не­те из­вес­тен ус­пех в от­но­ше­ни­я­та си с ад­ми­нис­т­ра­тив­ни ин­с­тан­ции, бъдете напористи.

КОЗИРОГ

Лип­са­та на кон­цен­т­ра­ция ще ви пре­чи да се спра­ви­те са­ми с де­ла­та си в неделя. Но не е фа­тал­но, за­що­то има­те въз­мож­ност да се пол­з­ва­те от по­мощ­та на при­я­те­ли или ко­ле­ги. Де­нят е най-по­ло­жи­те­лен за Ко­зи­ро­зи­те от глед­на точ­ка на кон­так­ти. По­зи­тив­но раз­ви­тие ще пре­тър­пят и ня­кои ас­пек­ти в работния процес.

ВОДОЛЕЙ

Неделя е пси­хи­чес­ки на­то­ва­ре­на за Во­до­ле­и­те, но за по­ви­ше­но­то нап­ре­же­ние и чув­с­т­во­то за не­у­ют­ност дос­та мно­го по­ма­га­те и са­ми­те вие. Не­о­б­хо­ди­мо е да ов­ла­де­е­те нер­в­ност­та и то­га­ва ня­ма да има неп­ри­я­т­нос­ти или кон­ф­лик­ти през де­ня. Въздържайте се от крайности. В кон­так­ти­те си по­ве­че­то от вас се ре­а­ли­зи­рат твор­чес­ки.

РИБИ

В неделя Ри­би­те мо­гат да от­дъх­нат с об­лек­че­ние, за­що­то важ­ни­те де­ла, с ко­и­то са се за­е­ли, ве­че за­вър­ш­ват. Де­нят съз­да­ва прек­рас­ни ус­ло­вия за про­веж­да­не на пре­го­во­ри, ко­и­то ще за­вър­шат об­на­деж­д­ва­що за вас. Има­те въз­мож­ност да осъ­щес­т­ви­те и ад­ми­нис­т­ра­тив­ни­те си де­ла. Из­бяг­вай­те до­маш­ни­те раз­п­ра­вии.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене