Шефът на самоубийцата от Еленово, Евгени Кърнджилски : В шок съм!

евгени крънджилдскиСамоубилата се Елена е от село Пастра и е работила седем години като касиер в офиса на строителна фирма „Бодрост“ на бизнесмена Евгени Крънджилски. Все още мотивите за тежкото решение са неясни. Разследващите работят по няколко версии за самоубийството. От около 2 години Елена имала апартамент в „Еленово“, но не е скочила от блока, в който е жилището й.

Баща й Георги е пожарникар в град Рила, майката Соня е земеделски производител. Младата жена има сестра, която е втори курс студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Снощи родителите й били шокирани от злокобната вест. Елена е завършила икономическия техникум в областния център. Полицаите установиха, че тя е скочила от покрива на блока. Трупът е бил буквално размазан. Повече от 2 часа бяха нужни момичето да бъде индентифицирано, тъй като не носело никакви документи.

Загиналата снощи в благоевградския кв. „Еленово“ Елена Самоковлийска от седем години е работила като главен касиер във фирма „Бодрост“ на бизнесмена Евгени Крънджилски.

Колегите на Елена са шокирани от случилото се. Аз също съм в шок. Тя е изключително лъчезарно и добро момиче, не сме усетили да има някакви притеснения и проблеми. Нямаме обяснение за трагедията, всички сме потресени, заяви  Крънджилски. В момента служители на полиция са в съдебна медецина. Разследването на трагичния инцидент продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене