Нищо не е забравено! Ахмед Доган не прати барем едно цвете на погребението на Нахит Зия!

Истината не може да бъде квалифицирана с клишетата „кирливи ризи“. Не. Не вадим кирливите ризи на Ахмед Доган – събрахме сили да зададем публично доста неудобни въпроси натрупани през годините. Защото ние от Топ Преса не сме като другите – безсмъртни и знаем, че до скоро да пишеш срещу Ахмед Доган беше равносилно да пишеш срещу мафията. Пишеш и се озърташ, нкой местен дерибей или феодал да не те поръча. Щото ако пишеш серщу такива като Доган институции няма за теб. Изпитали сме го не веднъж! 

И ето днес събираме смелост да нищим старите забравени теми, около прословутото ДеПеСе на „почетния“. И ще започнем с разледването ни за смъртта на Нахит Зия. Нахит Джевдет Зия е български политик, народен представител от парламентарната група на Движение за права и свободи в XL народно събрание.Роден е в Гоце Делчев на 26 октомври 1951 година. Завършва Висшия финансово-стопански институт в Свищов и от 1977 година работи като икономист в Завода за УКВ радиостанции „Михаил Антонов“ в Гоце Делчев. От 1980 до 1993 година е граден счетоводител и икономически директор на завод „Пиринпласт“ в града. От 1993 година работи в банковата система. От декември 1999 година е заместник-кмет на община Гоце Делчев. В 2001 година става заместник-министър на финансите в правителството на Симеон Сакскобургготски и остава такъв и в следващиото правителство на Сергей Станишев. Избран е за депутат в 2005 година. В 2006 година пострадва при катастрофа и след 11 години в кома умира на 8 юли 2017 година при мистериозни обстоятелства. Има ли връзка с Доган  тази смърт и какви тайни има този човек свързани с ДПС, очаквайте скоро в ударно наше разследване позовано на свидетелски показания и документи. Случайност ли беше държането му в кома толкова години….???

Разследването разкрива и отношението на Доган към бавшия негов съратник, защото „почетния“ нито обърна внимание на семейството на Нахит Зия нито прати барем едно цвете на погребението му през 2017 година….

ОЧАКВАЙТЕ! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене