Местния печат

„Вяра“

Заличиха от листата на реформаторите в Благоевград собственика на ресторант Владимир Миленков-Ботев, адресът му бил в чужбина

Със свое решение Общинската избирателна комисия в Благоевград заличи от листата с кандидати за общински съветници на Реформаторския блок Владимир Миленков. Известният с прякора Ботев предприемач е отстранен от листата след заседание на ЦИК.

18 775 545,54 лева отпуска ЕС на Дупница за ремонти на 9 обекта

Община Дупница е единствената в България, която изпреварва областния си център по пари, които ще получи от ЕС по Оперативна програма „Региони в растеж“ (ОПРР), съобщиха от кметството. Публикуван бе целият списък с общините, които са с гарантирано финансиране за подадените обекти. Както е известно, община Дупница има разработени и готови за реализация 9 обекта, като най-значимите сред тях са ремонт и рехабилитация на жилищните комплекси „Бистрица” и „Елица”, Младежкия дом и други, за които е подписано споразумение с ОПРР.

Наплив от младежи на борса за безработни в Кюстендил, Сияна Димитрова: Знам английски, искам да съм рецепционист

Фирми за бързи кредити, хотелиери, производители на обувки и шивашки предприятия извадиха 89 вакантни места за младежи до 29 години в Кюстендил на трудова борса. „Преговарях с представителя на обувна фирма, тъй като от мои приятели знам, че там парите са добри. Заплащат по 600 лева, работи се обаче с много малка почивка, но парите си заслужават.

Съдия Мая Гиздова прати в затвора двама рецидивисти, откраднали 700 лв. от магазин в центъра на Дупница

Дупнишкият районен съд прати в затвора двама рецидивисти, откраднали пари от магазин, намиращ се в центъра на града. Съдебен състав с председател Мая Гиздова осъди на по 6 месеца лишаване от свобода Борислав Х. Т. и Станислав А. И. за това, че на 6 септември миналата година в съучастие откраднали 700 лв. от магазин, собственост на „РИМ 2008” ЕООД, намиращ се срещу черквата „Св. Георги Победоносец”.

Трима младежи от Кочериново катастрофираха с джип в Благоевград 

Трима младежи с джип катастрофираха на главен път Е-79 на изхода на Благоевград в района на бензиностанция OMV в късния следобед вчера. Медици от Спешния център пристигнали веднага и оказали първа помощ на пострадалите момчета на място.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене