През месец февруари Драматичен театър „Н.Вапцаров”-Благоевград стартира програмата „Съботен театър”

Програма „Съботен театър”  на промоционални цени!

Драматичен театър „Н.Вапцаров”-Благоевград представя музикалната приказка „Принцесата и свинарят” – събота, от 11:00 часа!

Цената на билета е 5 лева и важи за дете с един придружител.

През месец февруари Драматичен театър „Н.Вапцаров”-Благоевград стартира програмата „Съботен театър”.

В първата събота на всеки месец ще радваме публиката с по едно представление. Началото поставихме на 28.02.15г., с „ПИНОКИО” по Карло Колоди.
Тази събота /03.10.15г/, от 11:00 часа актьорите ще представят „Принцесата и свинарят” от Панчо Панчев и Юлиян Слабаков, а цената на билета е 5 лева и важи за дете с един придружител.

Музикалната приказка, чиято премиера беше на 17.09.15г., разказва за една красива, но капризна принцеса, която отхвърля даровете на млад принц- истинска роза и истински славей, но е готова да подари целувки на един обикновен свинар само, за да притежава изкуствено направените от него пъстри, но безполезни играчки._IGP0190

Както се случва в приказките, свинарят е младият принц, решил да спечели сърцето на принцесата. Естествено, силата на истински ценните неща в живота – ароматът на цветето, песента на славея, топлината на любовта – успяват да променят разглезената принцеса и тя се влюбва.

Екипът на Драматичен театър – Благоевград се надява, че ако семейното посещение на театър се превърне в празник и традиция за най-малките, то това ще възпита у тях и трайно положително отношение към театралното изкуство.

Желаем Ви приятно гледане!

Музикална приказка от Панчо Панчев и Юлиян Слабаков

По мотиви от Х.К.Андерсен

Постановка- Стефан Поляков

Участват:

Момъкът – Теодор Куков

Бабата – Жанет Керанова

Графиня Шанти – Албена Чобанова

Принцесата – Божана Косева

Императорът – Петър Кьосев

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене