ПП „Партия на зелените“ е с номер 28 в бюлетината за общински съветници в Благоевград

Областният координатор на партията Андон Тодоров е доволен от жребия

След като изтеглиха номерата на партиите, коалициите, местните коалиции и независимите кандидати в бюлетината за изборите за общински съветници и кметове на 25 октомври за Благоевград, на ПП „Партия на зелените“ се падна N 28. Областният координатор на партията Андон Тодоров е доволен от жребия. Според него това е едно добро число, което ще им донесе успех на предстоящите избори.

„Нямаме претенции към номера. Искахме да не сме до някоя от другите зелени партии, за да няма объркване сред хората, които ще гласуват за нас. Не е важен номерът – важно е хората да знаят, че гласувайки за „Партия на зелените“ ще имат свои представители в Общинския съвет, които ще отстояват и защитават интересите им“, коментира Тодоров веднага след жребия.

28 - Partia Na ZeleniteА какво означава числото 28?
Според учителя Дънов, 28 е щастливо число. То е на хармонията и съзнанието, преповторение на човека и общественото развитие.
Тъй като сборът на 2 и 8 е равен на 1, числото 28 се управлява в крайна сметка от Слънцето и затова е щастливо и носи късмет. Освен това 1 винаги означава ново начало.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 25 Септември до 01 Октомври 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене