ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
Четвъртък идва с отделни трудности за Овните, но ще ви споходи и неочакван късмет при изпълнение на дневните дела. През работния ден е възможно да заемете добра позиция и на тази основа да постигнете придобивка. На мнозина ще се наложи да проявят дипломатичност при разговор с колега.

ТЕЛЕЦ
Положителните възможности на Телците в четвъртък са извън работата им, във времето за свободни контакти. Ще имате успешни срещи и разговори по проблеми, отнасящи се за бъдещата ви дейност, а някои вероятно днес ще планират пътуване с делова насоченост.

БЛИЗНАЦИ
Днес при вас натежава съобразителността и мнозина ще бъдат по-наблюдателни от друг път. В много случаи стремежът към изолация е ярко изразен, но в същото време ви позволява мащабен поглед върху заобикалящата ви действителност. Работният ви ден ще протече с голям успех.

РАК
Днес трябва да бъдете изключително внимателни, защото границата между успеха и неуспеха е незабележима. Във всички случаи ще ви се наложи да употребите много повече усилия от обикновено, за да постигнете положителни резултати. В службата си не давайте гласност за намеренията си.

ЛЪВ
Изключително важен е четвъртък за представителите на Лъв. Усърдни и настойчиви сте за изпълнение на намеренията си, но вниманието ви трябва да бъде изострено сега, тъй като съществува вероятност да останете измамени в надеждите си, особено ако разчитате на чужда помощ.

ДЕВА
За повечето от Дева четвъртък ще се окаже много дълъг ден. Не става въпрос за непреодолими трудности, с които ще се сблъскате, а за това, че в повечето случаи действията ви трябва да бъдат съобразени с обективните възможности. Това изисква маневреност и избягване на конфронтации.

ВЕЗНИ
Четвъртък ще бъде доста успешен ден за Везните, но в почти всички случаи е нужно да разчитате предимно на себе си и да действате твърдо по намеренията си. Необходимо е с голяма точност да отчетете конкретните си възможности и да предвидите евентуален неочакван обрат.

СКОРПИОН
Успешен четвъртък за Скорпионите. Късметът ви е голям, без никакви опасения можете да предявите своите искания в службата си или пред съдружниците в бизнеса. Вашите делови възможности са многократно увеличени и мнозина ще проведат срещи и контакти за разрешаване на важни въпроси.

СТРЕЛЕЦ
В четвъртък безпокойството е повишено при мнозина от Стрелец. То се основава на реални предпоставки за загуби, които лесно можете да предизвикате поради неблагоразумие. Поради недостатъчно обмисляне ще допуснете грешки в обществените контакти и финансовите отношения. Бизнесмените между вас ще финализират някаква сделка, от която очакват големи приходи.

КОЗИРОГ
От гледна точка на вашите делови ангажименти четвъртък се очертава да бъде успешен. За мнозина обаче това надали ще има съществено значение, тъй като у вас сега са силни емоционалността и стремежът към любовен контакт. В това отношение се проявява повишеното ви безпокойство. В последно време при някои контактите са занижени, изолирате се от хората и това е признак, че сте обезпокоени на вътрешно ниво, което най-вероятно не осъзнавате.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще бъдат отдадени в четвъртък в помощ на другите. На преден план са вашият алтернативизъм и способността ви да помагате. Денят изцяло ще ангажира силите ви в това направление. Някои от вас ще се чувстват жертва на определена ситуация. В работата ви денят носи неудобства. Те са свързани с някаква клюка по ваш адрес, от което силно сте обезпокоени. Не е необходимо да правите разследване, знаете си враговете.

РИБИ
За Рибите четвъртък е благоприятен ден, носейки със себе си добри възможности за лични и професионални постижения. Най-голям успех сега можете да имате в контактите си с приятели или делови съдружници. При някои денят се характеризира с пътуване, чийто успех ще бъде пълен. За други пътуването е свързано с почивка на място, където не са били и ги очакват приятни изживявания.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене