Дневен хороскоп за 9 септември, събота

Овен

Днес може успешно да направите някакви малки промени във всекидневните си навици или със свързани с дома дейности. Дори досега да сте избягвали тези промени или да сте ги смятали за по-трудно осъществими, в днешния ден те ще се случват по-леко и безпроблемно.

Телец

Днес може да се радвате на засилената си проницателност. Ще успявате да четете като в книга какво става с хората около вас. Едва ли ще има загадка, която да не успеете да разгадаете днес. Използвайте тази „детективска” дарба, за да се сдобиете с информация, която ви е необходима.

Близнаци

Независимо дали за вас е почивен или работен, денят е много благоприятен за финансите ви. Ако се налага да обсъдите с партньора си паричен въпрос, има шанс да стигнете по-лесно до съгласие. Вслушвайте се повече в мнението на хората около вас.

Рак

Макар денят да е почивен, работоспособността ви ще бъде висока. За да не отива на вятъра, намерете някаква цел, която да преследвате. Концентрацията ви е забележителна, така че вероятно и резултатът ще си заслужава. Ще се радвате на засилен авторитет сред хората, с които общувате.

Лъв

Романтика и забавления ще бъдат в главите на повечето от вас днес. Ако имате някакъв интимен проблем или има неясноти във връзката си, днес ситуацията може да се избистри. Добрият разговор е ключът към близостта в днешния ден, но не са изключени и разриви в отношения, които не вървят.

Дева

Днес ще бъде по-лесно да преценявате обективно хората и ситуациите в живота си, а не да ги оценявате според това дали са ви приятни или не. Може би ще трябва да направите нещо, което не ви е много приятно, но пък се налага – например да кажете истина, която сте премълчавали, или да проведете труден разговор.

Везни

Макар днешният ден да е почивен, ако имате недовършени задачи от седмицата, може спокойно да се заемете с тях – работата ще върви гладко и ще останете доволни от постигнатото. Въведете ред в кореспонденцията си и отговорете на писма, които сте пренебрегнали. Днес спортувайте повече или се отдайте на по-спокойна релаксация – разходки и масаж.

Скорпион

Днес е потребно да споделите плановете и намеренията си с хора, от които зависи осъществяването им или биха могли да ви предложат помощ. Не бъдете потайни и не вярвайте на суеверието, че ако споделите какво искате, то няма да се случи. Има шанс да чуете друго мнение или да установите контакт с човек, който може да ви бъде полезен.

Стрелец

Днес може да усетите желание да се освободите от нещо, което не ви кара да се чувствате добре. Денят е много подходящ да направите основно почистване у дома и да изхвърлите стари вещи. Искреното общуване с любимия човек или с член на семейството ще ви помогне да преодолеете някои свои страхове или известни трудности във взаимоотношенията.

Козирог

Днес не се опитвайте да анализирате някаква ситуация, като разчитате на логиката – вероятно ще се оплетете като пиле в кълчища. Разчитайте обаче на инстинктите и на интуицията си. Нека те ви доведат до истината за нещата, а после може да я анализирате. Денят е много подходящ за пътуване и за придобиване на нови впечатления.

Водолей

Днес способността ви да изказвате ясно какво очаквате и да обменяте идеи ще работи изцяло във ваша полза – приложете я и в личната, и в служебната комуникация. Макар че денят е почивен, решите ли да поработите, ще останете доволни, особено ако трябва да проведете някаква среща или ако се занимавате с интелектуален труд.

Риби

Ако не знаете – питайте. Следвайте тази максима днес и може да достигнете до интересни открития. Опитайте се да не критикувате хората, с които общувате, особено ако става дума за любимия ви човек. Дори да сте прави за себе си, няма да изгладите отношенията, като показвате на другия човек колко греши.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене