Георги Андонов: Часовникът в Гоце Делчев показва „Време за промяна“!

„Ще направя Гоце Делчев община за пример“, заяви кандидатът за кмет на Общината в зала „Арена Армеец“

„Пред Гоце Делчев стоят редица неоползотворени възможности. Да, за всеки проект е необходимо време, но не е редно това време да се проточва до безкрайност. На Общината й е нужен нов екип, нови хора, които да поставят нови хоризонти и точно време за достигането им“. Това заяви кандидатът за кмет на община Гоце Делчев – Георги Андонов – по време на официалното представяне на кандидатите за кметове на ГЕРБ в зала „Арена Армеец“.

„Отборът на ГЕРБ в Гоце Делчев е изключителен – отбор, който включва, от една страна, висок професионализъм, а от друга – силно гражданско участие. Този отбор, надявам се, ще получи подкрепата на хората“, добави още Андонов.

По думите му кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в Гоце Делчев са добре познати на обществеността и доказали се професионалисти в редица области. Андонов е убеден, че няма кой друг да предложи по-добри и ефективни мерки в сферата на здравеопазването, образованието, младежката политика от самите лекари, учители и млади хора. Затова и в листата на ГЕРБ в Общината са включени именно такива хора.

Георги Андонов е категоричен, че в община Гоце Делчев преобладава нагласата за промяна. Според него на хората им е писнало от управление, в което всичко се решава „зад кулисите“ и което отлага осъществяването на редица жизненоважни за Гоце Делчев проекти години наред.

„Имам амбицията да превърна Гоце Делчев в община за пример – така, както го направиха колегите от ГЕРБ в Благоевград, Бургас, София и Стара Загора, например“, допълни Андонов.

По време на официалното представяне на кандидатите за кметове на ГЕРБ в зала „Арена Армеец“ председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов заяви, че за предстоящите избори са регистрирали 5142 общински съветници, 3015 кметове на кметства и 35 районни кметове. Целта, която ГЕРБ си поставя, е на 26 октомври да има над 100 кмета, 16-18 областни града, над 1600 общински съветници.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене