Ядрената истина за тероризма на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк

Споровете какво причини унищожението на двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. за около 10 секунди всяка (9 секунди Южната кула и 11 секунди Северната кула) продължават.

September11Отдавна никой не вярва на официалната версия, че причината за унищожението на кулите беше горивото от ударилите се в тях самолети. Никой не вярва и в опровержението, че четирите сгради на Световния търговски център (1, 2, 6 и 7) не са били унищожени с експлозиви, заложени в кулите преди 11 септември.

Но какви бяха тези експлозиви, които бяха толкова мощни, че направо изпариха голяма част от бетона и стоманените греди на 110-етажните небостъргачи.

Всички запазили се все още видеозаписи (повечето от тях постепенно изчезват и са унищожавани от организаторите на тази терористична операция, както стана и с убийството на Джон Кенеди) показват, че двете кули са унищожени отгоре-надолу и отвътре-навън.

Според ядрени експерти това може да стане само с миниядрени, най-вероятно неутронни, бомби, заложени в централните колони на небостъргачите, детонирани отгоре-надолу и конфигурирани да се взривят нагоре. Само така може да се обясни онова, което се вижда. Ако са използвани неутронни бомби, които могат да унищожат една десета от сградата за 1 секунда, тъй като Северната кула беше 110 етажа, това ще отнеме приблизително 11 секунди и тъй като горните три блока на Южната кула се наклониха и бяха взривени като едно цяло, в този случай унищожението на тази кула отне само 9 секунди.

Just-before-the-second-airplane-crashes-to-the-World-Trade-Center-New-York-11-Sept-2001-2Експлозивите, които унищожиха двете кули, бяха толкова мощни, че отломките от Северната кула бяха изхвърлени под ъгъл 45 градуса нагоре до височина 200 метра и паднаха чак в Зимната градина. Само това слага край на мистификацията, че двете кули са били взривени с нанотермит или са паднали заради пожарите от горивото на самолетите.

Инженерите изчислиха, че една трета от сградите са били напълно изпарени, и че 90 процента от отломките и руините, и въобще от онова, което остана от двете кули, беше паднало навън от техните основи. Какъв вид експлозиви могат да причинят такова унищожение. Единственото нещо, което може да го обясни се нарича ядрена бомба.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене