ЕКСКЛУЗИВНО! Скандалната Никита победи най-големия си враг и спечели „Биг брадър“ 2015!

Никита е победителят в Big Brother 2015. След седемгодишно очакване България има своята нова риалити звезда.

Точно 25 дни прекараха Съквартирантите от Big Brother 2015 в най-известната Къща. За този период те успяха да изпитат цяла палитра от различни емоции. На моменти бяха задружен отбор, на моменти се караха и обиждаха, в други моменти плакаха от щастие, имаше и сълзи от огорчение. На големият финал на най-дългоочаквания сезон на Big Brother петима достойни мъже и жени най-после си дадат отговор на въпроса кой е най-харесван и кой модел на поведение одобряват хората.

Зрителите видяха как премина последният ден на Съквартирантите в най-известната Къща. С какво ги изненада Големият брат и какви равносметки си направиха след почти месец, прекаран в изолация. Веднага след това финалистите се изправиха пред въпросите на коментаторите в студиото и всеки определи сам защо точно той или друг от Съквартирантите трябва да спечели Big Brother 2015.

В началото на вечерта Съкварирантите отправиха своите послания към зрителите, а в студиото Ники Кънчев коментира тяхното преставяне с водещата на „На кафе” Гала, мистър „Сделка или не” Румен Луканов и ветераните от VIP Brother Златка Димитрова и Юлиан Константинов.

Първият Съквартирант, който напусна Къщата, е Катя, която зае почетното пето място в Big Brother 2015. Пред водещият Ники Кънчев тя определи като свой фаворит в надпреварата за титлата в най-обичаното риалити Кирил. На четвърто място се класира Анита. „Осъзнах, че най-важното в живота е семейството”, разкри през сълзи плевенската красавица голямата си поука от участието си в шоуто. Анита обяви, че подкрепя Никита и се надява тя да спечели, защото е иситинска и отстоява себе си. Бронзовият медалист в Big Brother 2015 е Пламен Богданов. Той не скри своята подкреап за Кирил, но зрителският вот определи Никита за победител в Big Brother 2015. / ДЕЙЛИ ПРЕС

Никита преди операциите, силикона и татуировките!

Никита преди операциите, силикона и татуировките!

Никита преди операциите, силикона и татуировките!

Никита преди операциите, силикона и татуировките!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене