Коалиция ЕКИП – АБВ, НДСВ, ОБТ получи регистрация в избирателната комисия

Кандидат кметът Владимир Елезов, съобщи вчера в социалната мрежа, че водената от него коалиция ЕКИП-АБВ,НДСВ,ОБТ вече получила регистрация в избирателната комисия. С това те станаха една от първите политически сили, които получиха регистрация и уверено навлизат в предизборният сезон.

Упоритата работа и добра организация в Коалицията, дава ясна заявка и с ранната си регистрация , че с общи усилия и в правилната посока ще тръгне и кандидат- кметската кампания на Владимир Елезов.

Въпреки няколкократни опити от различни страни да се всее смут в редиците на Екип, опитите за опорочавана на кандидатурата на Елезов от някои бивши членове на ПП АБВ , които бойкотираха по неясни причини решението на централата на партията, всичко в редиците на новосъздадената коалициа ЕКИП- АБВ, НДСВ, ОБТ вече е спокойно и целият екип работи единствено и само в посока успешна кампания.

Самият Владимир Елезов за момента запази добрият тон и категорично отказа да влезе в безмислени спорове с тези , които напуснаха коалиционният му партньор, въпреки множеството опити от тяхна страна да го провокират. Той се зариче , че ще води една положителна кампания и няма да позволи на който и да било да го въвлече в интриги и спорове, които са не само излишни , но и безмислени. Елезов се радва на подкрепата на няколко партии , което е доказателство за доверието към него и кандидатурата му.

В деня на регистрация на Коалицията Елезов пожела на себе си , екипа си и листата, която ще води единствено успех , „На 23.09 ще имаме и печеливш номер! Курс – пълен напред!“ , написа още той в социалната мрежа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене