Урок по доброта и честност! Писмо до struma.com!: 26-годишната Евгения от Ресилово разплака дупничанка, вижте какво добро дело направи

Трогателно писмо ни изпрати дупничанката Стефка Иванова тази сутрин, писмото и е пропито с дълбока благодарност към една 26-годишна жена, майка на едно детенце от дупнишкото село Ресилово – Евгения Попова

Ето какво ни написа Стефка: Мили хора, пиша ви защото не мога да повярвам, че все още има такива Човеци, че все още доброто може да възтържествува и, че съществува. Вчера платих сметката си към мобилен оператор в магазин Техномаркет – Дупница. Платих и си тръгнах. Час по-късно установих, че портфейлът ми с над 2000 лева служебни пари е изчезнал, няма го.

Изпаднах в шок, в условията на тази криза, това безпаричие, за мен бе страшен удар. Останах обаче още по шокирана, когато телефонът ми позвъня и се обади млада жена, която ми съобщи: Госпожо, намерих портфейла ви в магазина на техномаркет, където съм служителка. Свързахме се с мобилния оператор, където сте платили сметката си и така открихме телефона ви. Търсила ме повече от час, правили разследване, коя съм, що съм. Направо онемях, какво е това чудо, какъв е този ангел.

Видях се с Евгения, прекрасна млада жена, тя не искаше да съобщи фамилията си, каза скромно, само, че е майка на едно детенце, и че го възпитава в честност и скромност. Реших да разкажа тази история, за да ви вдъхна надежда, че доброто и добрите хора съществуват. Ще напиша официално писмо и до началниците на Евгения Попова, трябва да се гордеят с такъв служител. Благодаря ти Евгения, бъди здрава и много щастлива., написа Стефка Иванова.

Ние се свързахме с дупничанката Стефка Иванова, която от вълнение бе с пресипнал глас: Случи ми се лошо, но видях доброто, нямам думи, каза жената. Ние се присъединяваме към пожеланията и към Евгения. Бъди благословена Евгения, ти си пример за доброта и честност. Бъди здрава и щастлива.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене