80% от общежитията в ЮЗУ вече са заети

105290-vasil-ianchevБез промяна остава месечната такса за ползване на студентско общежитие в ЮЗУ „Неофит Рилски ”, в Благоевград. 80% от общежитията вече са заети.

Ремонтните дейности в двете общежития към Югозападен университет „Неофит Рилски” приключиха в срок. През летния сезон е извършено освежаване на двете сгради, предвид започване на новата академична година. Към момента единствено се извършва монтаж на нов асансьор в Първо Общежитие.

„Тази година можем да се похвалим с това, че посрещнахме добре студентите. Това, което си бяхме поставили през година за цел успяхме да го свършим. През лятото направихме освежително боядисване и в двете общежития. Не можахме да монтираме новия асансьор, който се прави в момента. Притеснени сме, че не можа да стане навреме, но по-добре нов и по-късно, отколкото да ремонтираме стария, който беше много опасен”, каза Васил Янчев, директор на студентските общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски”

80% от общежитията вече са заети. Промяната на месечните такси за ползване на общежитие остава непроменена.

 „Таксите са запазват същите – 42 лева за  Първо студентско общежитие и 49 лева за Второ Общежитие”, подчерта Янчев.

Всеки студент въвежда депозит от 50 лева за Общежитие-1 и 100 лева за Общежитие-2, в случай че  допринесе за конкретна вреда или направи нарушение. В този случай в края на академичната година, студентът губи този депозит.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене