Служител на куриерска фирма в Благоевград в болница, след като падна от каросерията на камион

линейка

29-годишен служител на куриерска фирма с офис в Благоевград е в болница с фрактура и травматичен шок, след като падна от камион тази сутрин. Инцидентът с Димитър Е.Д. стана малко след 6 часа тази сутрин в склада на фирмата на ул. „Покровнишко шосе“ край Благоевград.

29-годишният работник от жк „Струмско“ се бил качил върху каросерията на товарен автомобил, от който с мотокар разтоварвали получените тази сутрин пратки от София. За нещастие Димитър загубил равновесие и паднал на главата си от 2 метра височина, съобщи БГНЕС.

С линейка на ЦСМП-Благоевград пострадалият е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с фрактура на дясно рамо, комоцио и травматичен шок. Работникът на куриерската фирма е губил съзнание, няма спомен къде се намира и какво е станало с него. Има и силен световъртеж, което навежда на мисълта за нараняване на вътрешното ухо.

В момента на пострадалия при трудова злополука мъж се правят изследвания в отделението по образна диагностика, за инцидента е уведомена полицията от Второ РУП-Благоевград.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене