Нова версия! „Изнасиленото“ момче от Горно Дряново правило доброволно секс с 18-годишния Азим и то не веднъж

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Нова версия излезе по случая за „изнасиленото“ момче в гърменското село Горно Дряново!

Според достоверни източници, 15-годишното момче отишло доброволно да блудства с така наречения от медиите „батко“! Случката се разиграла късно вечерта около 22;30 часа във вторник в гърменското село Горно Дряново ! Комичното в ситуацията е, че бащата на 15 годишното момче ги намира чисто голи в неприлична поза зад един чарк.

В бяса си, бащата изпочупил колата на Азим П. По късно, към 23;30, бащата на 14-годишния  се обадил на 112  със мотив, че детето му било изнасилено.

На Азим П. това не му е първото провинение. В досието на 18 – годишният „любовник“ има още едно изнасилване на едно момиче от същото село, миналата година.

За беля, освен полиция, на „местопрестъплението“ е дошла и линейка. С помощта на хирург, е доказано, че на 15 – годишният младеж не му е било за първи път, а напротив.

След прегледа, двамата са давали показания в полицията. Разпита е бил до сутринта след което Азим е бил задържан. След като се доказва невинността на Азим и че 15- годишният редовно си е практикувал секс с него, Азим  бил освободен от ареста …[/vc_column_text][vc_separator color=“juicy_pink“ align=“align_center“ border_width=“6″][vc_text_separator title=“ОЩЕ ПО ТЕМАТА“ title_align=“separator_align_center“ align=“align_center“ color=“green“ border_width=“5″][vc_tabs interval=“0″][vc_tab title=“Раздел 1″ tab_id=“75b7b429-c000-7″][td_block_text_with_title custom_title=“ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА „МЪЖКА ЛЮБОВ”! 15-г. тийнейджър от Гърменско принуден да прави секс с 18-г. батко“]15-годишен младеж от гърменското село Горно Дряново е бил насилен сексуално от 18-годишеният А. П. от същото село. Сцената се разиграла във вторник вечерта в местност край селото. Преди това баткото предложил на тийнейджъра екстремна нощна разходка с кола. На черен път шофьорът спрял автомобила и започнал принудителни блудствени действия . След като задоволил половия си нагон, предупредил тийнейджъра да мълчи за станалото. Той обаче споделил пред роднините си, че е станал жертва на сексуално насилие, и те веднага се обадили на телефон 112.

Полицаите от Гоце Делчев реагирали светкавично и издирили 18-годишния А. П.  сексуален насилник, който е задържан за 24 часа. По случая е предприето разследване, в хода на което са иззети биологични следи от лекия автомобил, в който е извършен насилственият секс. Назначени са медицински експертизи, провеждат се разпити под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Гоце Делчев, откъдето потвърдиха за инцидента. За престъплението по чл. 150 от НК – принудително блудство с лице, навършило 14 години, се предвижда затвор до 6 години, а когато случаят е по-тежък – до 8 години.любов[/td_block_text_with_title][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене