Потулена трагедия? Мъж от Брезница върнат минстериозно от гурбет в Германия в ковчег !?

Тяло - морга

Тяло – морга

Гурбетчия от гоцеделчевското село Брезница е бил открит мъртъв в Германия на 19 юли сутринта, според ивформация дошлани от полицията в града. Предполага се, че информацията е взета от колеги на починалия, също гурбетчии, но от гърменското село Рибново. Става дума за млад мъж на име Ибрахим Крънчев, който е работел в месо-преработвателна фабрика. Причината за смъртта ще бъде установена с аутопсия. Близките на починалия вече са в траурно очакване на тялото за последна почит и погребението му по мюсюлманските ритуали.
Тъжната новина, прелетяла границите чрез интернет, най-вероятно е достоверна, тъй като от Гоцеделчевския край има доста работници, заминали за Германия. Българската фирма която  наема и изпраща работници е от София, тъй като има бизнес-партньор в Германия. …Поради това, че няма информация в публичното пространство за този инцидент, ние работещите в Германия, се почувствахме длъжни да споменем” потвърждава ни и работник отказал да му публикуваме името.

ВНИМАНИЕ!!! ИМАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА И ОТ ЛИЧНАТА СТРАНИЦА НА ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ КАТЕРИНА  АВРАМОВА. ЧАСОВЕ СЛЕД КАТО КАЧИЛА НОВИНАТА – ТЯ Е СВАЛЕНА. СПРАВКА В ГУУКЪЛ ДОКАЗВА ТОВА. ЗАЩО?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене