ГЕРБ застана зад кандидатурата на Петър Паунов в Кюстендил, кметът: Оценки няма да си давам, в прекрасни отношения съм с партията и с правителството

ГЕРБ застава твърдо зад кандидатурата на Петър Паунов в Кюстендил, обяви при регистрацията на партията в ЦИК председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Ние заставаме твърдо зад Петър Паунов. Знаете, че там има една добра атмосфера, където вече има широко ветрило с широка подкрепа от всички политически формации, които са център-дясно. Смятам, че това е един добър политически модел, където всъщност той е успешен”, уточни Цветан Цветанов пред „Фокус”.

128-17-01-cvetan-cvetanov

„Приемам подкрепата на ГЕРБ с огромна радост, задоволство и благодарност. Оценки аз не би следвало да си давам, но това е един знак за продължаване на едно дългогодишно партньорство. Ние сме в прекрасни отношения както с ръководството на политическата сила, така и с ръководството на държавата и правителството и когато имаш за приоритет развитието на регионите, когато имаш за приоритет национални ценности, които действително дават шанс за изправиш България на крака, най-често умните хора взимат обединени решения. Много се радвам, че колегите от ГЕРБ са решили, че съвместната ни работа трябва да продължи и се надявам тя да бъде подкрепена от нашите съграждани”, заяви от своя страна Петър Паунов.

 

Снимки

1 Петър Паунов

2 Цветан Цветанов

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене