Стига злоба! Излезте от черупките си…

Скъпи читатели, приятели и неприятели, искам да споделя нещо с вас. Не го правя от името на зам.-главен редактор на най – голямата медия в Югозападна Българиа, а като обикновен гражданин и родител.

ScreenShot RPАз съм родител на две деца, две прекрасни момченца. Големият ми син е на 8 години, а малкият на 2 годинки. Гордея се с тях и безкрайно много ги обичам. Те са смисъла на живота ми…

В събота 8 август 2015 г. прочетох в сайта www.dailypress.bg че първородния син на президента Росен Плевнелиев е починал от дисекция на аортата. Разбира се, аз като родител и като гражданин на Република България, се почувствах много зле. Все пак това е сина на президента…

Тук държа да кажа, че не съм член на нито една партия и политиката не ме интересува. Всички ние сме гледали по световните ТВ канали, че когато почине някой лидер, актьор, певец… тъгуващи хора се струпват на мястото, полагат цвета, палят свещи, слагат плашени играчки. Един такъв пресен случай е смъртта на Пол Уокър, актьора от „Бързи и яростни“. Помните ли как загина той…?

Натресе се в дърво и автомобила се запали. Автомобила беше Porsche Carrera GT. Все още голяма рядкост по българските улици. Доста скъпа и бърза кола. От 0 до 100 км/ч автомобилът достига за 3,9 сек., а от 0 до 200 км/ч за 9,9 секунди. Максималната скорост е 330 км/ч. Никаде след инцидента не прочетох някой да напише коментар от рода: “Нека му е щом се прави на гъзар” или “Заслужил си го е”.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search