72-годишният бай Любен от Неврокопско извади „кавала“ на плажа в Кавала 18+

72-годишният нашенец оголи интимни атрибути пред почиващите

72-годишен неврокопчанин изуми туристите на плажа в Кавала, показвайки неволно пред тях мъжките си атрибути. Дядото уж бил щракнат заспал и в неприлична поза, докато се пече на шезлонга под жарките слънчеви лъчи от читател на в. „Вяра”. Очевидецът на гледката информира, че мъжът живее в село близо до Гоце Делчев, той бил включен в групата на местна туристическа агенция от града за плаж на Бяло море през уикенда. Истината обаче се оказа друга.111111111111111111111111111111111111111111111

Бай Любен, както всички го наричат, освен всичко друго бил и страхотен шегаджия, по време на целия път от Гоце Делчев до Кавала забавлявал всички с вицовете, които разказвал. Сам разкрил, че много обича морето и на младини мечтаел да стане моряк и да плава с кораби по необятната морска шир. След като обаче не успял да реализира мечтата си, тъй като семейството нямало пари, дядо Любен станал военен.

Дълги години служил в армията, чинът, с който се пенсионирал от там, е лейтенант. Въпреки това обаче мечтата му да плажува и да плува в морето останала в него за цял живот. И до днес, вместо да копае доматите в градината си, дядо Любен обожава да се припича като гущер на слънце и от време на време сладко – сладко да подремва на плажа.

Справка в Google обаче показва, че скандалното фото на „Бай Любен“ е взето от интернет, от сайта empresasdesucessos.com. Снимката я има и в други сайтове, в които са качени моменти с плажни гафове. Очевидно лятната немощ и липсата на стойностни новини са изкушили колегите да съчинят „по картинка“ иначе интересната история за достойнството на „Бай Любен“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене