АПИ: Категорично не отговаря на истината изнесената във viaranews.com информация за свличане на отсечка на магистрала „Струма“ край Сандански

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

 Категорично не отговаря на истината изнесената във viaranews.com информация за свличане на отсечка на магистрала „Струма“ край Сандански. Публикуваната снимка не е от директното трасе на автомагистралата, по което на 31 юли, за да се улесни трафикът в района на Петрич, беше пуснато движението при продължаващи строителни дейности на обекта.

В момента продължава работата по изграждането на пътните връзки „Петрич – Кулата“ и „Кулата – Петрич“ при пресичането на път ІІІ-198 Петрич – Златарево с лот 4 на АМ „Струма“. По договор работата по връзките и на лот 4 трябва да завърши до 11 септември.

Публикуването на непроверени информации е некоректно към АПИ и уронва пристижа й, но е и некоректно към аудиторията, на която се предоставят неточни и подвеждащи „новини“.

НОВИНАТА РАЗПРОСТРАНЕНА ОТ ВЯРА НЮС

Новата магистрала край Сандански се свлече, шофьори: Ужас, ставаме за смях пред Европа, на три дни е само

Новооткритата отсечка на магистрала „Струма“ край Сандански се свлече. „Ами….,честито ви нова магистрала, (Сандански – Кулата) Българи!!! Асфалт на 3 дни и….се свлече… Думи нямам….!!!“- написа до вестник „ВЯРА“ Валентин Търнаров, тръгнал за морето в Гърция. Той изпрати кадри до редакцията от личният си джиесем. Инцидентът е станал преди два часа. Свлачището продължава, по всичко личи, че липсва желязото под асфалта.Ставаме за смях в Европа! Остави , ами е и входната врата на България! От три пътни възела единият пропадна, ред е на Левуново.– коментира Христо Пешников.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене