ВИДЕО:Гоцеделчевската певица на Пайнер – Крисия Димитрова – пя на благотворителен концерт в Горна Оряховица

вдфгвдф

 

Едно от новите имена на „Пайнер” е неврокопчанката Крисия Димитрова, позната вече и с артистичния си псевдоним Крисия Д. Младата звезда се наложи сред публиката, печелейки сърцата й с глас, визия, а вече и с доброто си сърце. Преди дни неврокопчанката пя на благотворителен концерт в Горна Оряховица, на който се събираха средства за здравето на 9 – годишния Александър Савов. Детето страда от рядкото автоимунно заболяване увеит и е едно от 13-те деца в България с тази диагноза. Заболяването се изразява в постепенно губене на зрението. Детето почти не вижда с едното око, а с другото едва 10 %.

В събирането на средства за лечението му в Германия се включиха още дуетната половинка на певицата Галин, поп звездата Вензи, а „гвоздеят „ на вечерта бяха Крисия Тодорова, Тереза, Гергана, Симона и г-н Андреев от „Шоуто на Слави”.

Събитието предизвика изключителен интерес сред хората в Горна Оряховица и околността като Летният театър в града се препълни и дори имаше правостоящи. Зрителите аплодираха и пяха заедно с родните звезди, разнообразявайки горещите си летни дни и помагайки на едно усмихнато дете, въпреки здравословните си проблеми.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене