Маргарита Иванова: Искам да пея, докато мога и докато ме харесват

MargaritaIvanova

Маргарита Иванова е млада певица от Дупница, която се занимава професионално с музика от 7 години. Завършила е спесиалност „Музикален театър”в ЮЗУ „Неофит Рилски”- Благоевград при Проф. Бистра Атанасова и магистърска степен „Поп и джаз пеене” в класа на Орлин Горанов. Участвала е във фрагменти от мюзикълите „Котки”,”Моята прекрасна лейди”,”Копче за сън”, ”Уестсайдска история”,”Кабаре”,”Клетниците” и др., Играе главна роля в повечето от тях. Участвала е в концерта „Незабравими песни от филми” представени от Биг Бенд Благоевград с песента „Hello Dolly!”.По случай 40 годишнината на Радио Благоевград отново с Биг Бенд Блегоевград. Участва с песните „Курю” на Елена Ваенга и „Time of my life”. Пяла е в Германия-Дортмунд, Италия-Милано.Правила е фотосесия в известно студио в Милано, където нейният брат Александър Иванов е фотограф, а приятелката му е гримьор. По покана на директора на ОбДТ „Невена Коканова” играе в постановката „Целуни ме” от Анна Петрова и ”Хазяйката” от Магдалена Тодорова. В момента пее с оркестри по събития в цялата страна. Има богат репертоар от песни във всякакъв стил.

Кога започна да се увличаш по пеенето?
– Още от дете стоях, пред телевизора с дистанционното в ръка и пеех песните на Глория. Знаех ги всичките наизуст. Вечер заспивах с радиото до главата ми. Обичах да оставам сама вкъщи и да слушам музика.Това беше любимото ми занимание.

Помниш ли първата си песен, която си изпяла пред публика?
– Това беше песента на Марая Кери „Without you”. Била съм в първи клас,когато с моето семейство пътувахме осем часа с влака за Шумен и аз през цялото време пеех на хората, беше много забавно.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса /от 10 – до 16 юли 2015 г./

MargaritaIvanova-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене