Цветан Цветанов и Даниела Савеклиева представят официално кандидат-кметовете на ГЕРБ в Пиринско тази събота в Благоевград

85657-Cvetan-Cvetanov-v-Blagoevgrad-03
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и народният представител Даниела Савеклиева ще представи всички свои кандидат-кметове на общини в Благоевградска област тази събота. Официалната церемония ще се проведе в благоевградската зала „22 септември“ от 10 часа.

„Тримата ни сегашни кметове – д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и инж. Герчев, са положителният пример за цялата страна за едни добре работещи кметове. Кметове, които промениха общините, които управляват към по-добро, успяха да се възползват максимално и продължават да го правят от европейската солидарност и смятам, че имано те са и мотивът на всички останали кандидати да могат да работят като тях, да се справят по този начин и да показват най-доброто от себе си“, каза в интервю за БНР Даниела Савеклиева.

Също така стана ясно и кои ще са кандидатите на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев и Сандански. Депутатите Георги Андонов и Кирил Котев ще се изправят срещу дългогодишните управници на двете общини Владимир Москов и Андон Тотев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене