ГРАДЪТ: СИГНАЛ ОТ ЧИТАТЕЛ! Супермаркети „Урумов“ продават имитиращ продукт „сирене“ на цената на луканка „Орехите“?! Какво се случва в тези търговски обекти?

Без име

 Редовната наша читателка Карамфила Герова сигнализира в редакцията на вестник „Градът“ своето възмущение от известната неврокопска верига супермаркети „Урумов“. „Понеже съм пенсионер и не мога да си позволя качествени продукти, си вземам редовно имитиращ продукт „Сирене“ от магазина, който се намира на улица „Дунав“. Дълго време съм нямала никакви проблеми в този магазин, но преди дни пак си пазарих от там и като се прибрах
в дома си, останах втрещена. Бяха ми продали сиренето на цената на луканка „Орехите“. За да не звуча като злобна стара жена, помолих внук ми да снима покупката и ви пращам, за да видите, че нямам идея нито да лъжа, нито да говоря лъжи. Но за мен не е нормално да купуван сирене, а да ми се маркира луканка, при това на значително по-висока цена. Моля ви, вземете отношение по темата, ако има такава порочна практика в този и други магазини, моментално да бъде преустановена. Моля и своите съграждани за бдителност“, споделя госпожа Герова.
Наш репортер се обърна към управителя на магазини „Урумов“, който човешки и учтиво прие сигнала и обеща да извърши проверка. Дни след това беше установено, че става въпрос за техническа грешка и жената ще бъде компенсирана, но в никакъв случай не може да се говори за порочна практика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене