Супер скандално! Запалиха заведението на съпругата на шефа на Полицията в Разлог (шокиращи снимки)

807acf8e517b02840dbad64879fde8b0Рано тази сутрин около 03:30 часа е получен сигнал за пожар в питейно заведение, находящо се в гр.Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Разлог. Щети: мебели, бяла и черна техника. Стойността на нанесените щети и причините за пожара с в процес на установяване, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com пожарът в кафе „Фокс“ в Разлог е умишлен. Едното от стъклата е било счупено и през него е хвърлена запалителна течност или горящ предмет. Огънят е тръгнал отвън, запалени са столове и маси, които били струпани под навеса до вратата на кафенето. Огледът на произшествието е приключен. Иззети са компютъра и записите от камерите.

Започнало е почистване на заведението, което се стопанисва от Росица Кръстева, която е съпруга на началникът на РУП-Разлог Красимир Кръстев.

На 30.06.2015г. около 09:30 часа е получен сигнал за пожар в котелно помещение в къща, находяща се в гр.Банско. Погасен от екип на РСПБЗН-Банско. Щети: опушени стени, ел. инсталация, парно.

Пожарът в кафе „Фокс“ в Разлог е умишлен, каза собственичката му. Едното отстъклата е било счупено и през него е хвърлена запалителна течност или горящ предмет. Огънят е тръгнал отвън, запалени са столове и аси, които били струпани под навеса до вратата на кафенето.

Огледът на произшествието е приключен. Иззети са компютъра и записите от камерите. Започнало е почистване на заведението.

(Снимки) Запалиха заведението на съпругата на шефа на Полицията в Разлог снимка 1

(Снимки) Запалиха заведението на съпругата на шефа на Полицията в Разлог снимка 2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене