Олимпиакос се отказва от Бербо

112720-berbatov

Вероятността българската звезда Димитър Бербатов да заиграе в гръцкия шампион Олимиакос става все по-минимална. Изданията в южната ни съседка твърдят, че новият треньор на гранда от Пирея няма намерение да го ангажира.

В понеделник се очаква на поста да бъде назначен португалецът Марко Силва. Той вече е изготвил планове за селекцията и усилено търси нападател. Но Бербатов не му е първа опция.

Причината за охладнелия интерес към него е, че вече е на 34 години, а специалистът иска по-млади попълнения за атаката си. Изданието Kool News обаче твърди, че българинът все пак остава резервна опция, но не е сред първите в списъка.

В Гърция бяха убедени, че Бербатов ще дойде в местния шампионат. Той беше близо до подпис, когато все още не беше освободен предишният наставник, но сега изглежда се отдалечава от южната ни съседка.

Пред бившия капитан на националния отбор няма много опции къде да продължи кариерата си. Той е искан от английския Борнемут, турския Бурсаспор, а в началото на лятото се писа и за оферта от арабските страни. Къде ще продължи кариерата му, трябва да се разбере съвсем скоро.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене