Мариус Куркински получи цялата любов на всеотдайната разложка публика

main_b (1)

снимки: Община Разлог

С бурни, нестихващи аплодисменти и с много цветя Разлог благодари на феноменалния Мариус Куркински, който изигра своя спектакъл „Юбилей” по А. П. Чехов. На 26 юни по време на Театралните празници „Звездите на театъра”, той влезе в образа на възрастен комедиен актьор, стар пияница, без жена и деца. На края на своя спектакъл Мариус получи цялата любов на всеотдайната разложка публика.

Уикенда Разлог посреща с постановките „В полите на Витоша” и „Секс комедия в лятна нощ.” На 27 юни публиката ще аплодира актьорите от постановката „В полите на Витоша” от П. К. Яворов. Режисьорът Красимир Спасов поставя Радина Кърджилова и Веселин Анчев в ролите на красивата и богата Мила Драгоданоглу и адвоката Христо Христофоров. Любовта им е страстна и обречена. Роднините на Мила предпочитат да я омъжат за глуповатия й втори братовчед Васко, но не и за Христофоров… Финалът е известен. Също известно е, разбира се, че това е истинската любовна история на Мина Тодорова и Яворов.

В шедьовъра на българската драматургия играят още Иван Радоев, Тигран Торосян, Явор Бахаров, Мирослав Косев, Стефка Янорова, Йоана Буковска Аделина Петрова, Калин Иванов, Михаил Петров.

В неделната вечер Разлог ще се смее с постановката „Секс комедия в лятна нощ” на режисьорът  Юрий Дачев.Симпатичните и забавни актьори Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков,Стелиян Николов,Станислава Николава, Иванка Шекерова, Константин Соколов ще бъдат  увлечени от реални и въображаеми любовни трепети.

Театралните празници „Звездите на театъра” продължават до 30 юни. Организират се от Община Разлог и Нона Йотова за четвърта поред година, с подкрепата на Mtel, Първа инвестиционна банка, хотелски комплекс „Банско Роял Тауърс”.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене