Местния печат

печат

„Струма“

Зам. кметът на Благоевград А. Робева изненадващо хвърли оставка

Заместник-кметът по строителството на община Благоевград Антоанета Робева изненадващо подаде оставка и бе освободена от поста от кмета Атанас Камбитов, считано от понеделник, 29 юни.

 

600 македонци с двойно гражданство застават на подсъдимата скамейка в Кюстендил

В Кюстендил изправят на съд 600 македонци с двойно гражданство, гласували на евроизборите в секцията в Скопие. Прегрешението на чужденците с български паспорти е, че са дали вота си на 25.05.2014 г., без да са отговаряли на условието за уседналост, обясняват юристи.

 

Ексдиректорът на МБАЛ-Благоевград д-р Пандев започва работа във Варна с 3 акта в джоба

Бившият изпълнителен директор на МБАЛ – Благоевград д-р Владимир Пандев започва работа в Многопрофилна болница за активно лечение в гр. Варна. В здравното заведение на морската столица той ще работи в хирургичното отделение.

 

Гръмотевица уби земеделски производител в близкото до Кюстендил село Ябълково

Гръм уби 34-годишне мъж от кюстендилското село Ябълково вчера късно вечерта. Сашко Д. бил с трактора си в картофената нива близо до селото, когато над Кюстендил и близкото Ябълково се разразила суха гръмотевична буря.

 

 

„Вяра“

Плацента 5 дни загнива в тялото на 20-годишната родилка Мими Страхилова от Самоков: Д-р Троева за малко не ме уби, ще я съдя

5 дни плацентата стоя в тялото на 20-годишната родилка Мими Страхилова от Самоков, преди лекарите да я извадят. „Това е престъпна небрежност, щяха да ме убият, плацентата беше загнила в мен. Ще съдя виновниците”, оплака се Мими пред „Вяра”. Младата жена е на антибиотици, вдигнала е висока температура. Страхилова настоява да бъде направена проверка на д-р Троева и екипа й.

 

Баба Стоя Панчева от Кюстендил доживя до 100 години с ракийка и мляко, синът й Милчо: Болнава е, но надживя баща ми

100 свещички духна баба Стоя Панчева от Кюстендил в компнията на свои роднини. Тя е вторият столетник в Кюстендил през последния месец. Стоя живее в крайния квартал „Могилата“. Кюстендилката, зодия Близнаци, е от Невестинския край, от село Църварица. Дошла в града, за да се изучи, разказва синът й Милчо Божков.

 

Съдия Красимир Бамбов от Кюстендил излезе гол като пушка пред Сметната палата, влачи кредит от 30 000 лв.

Съдия Красимир Бамбов от Окръжен съд-Кюстендил от няколко години подава само уведомления пред Сметната палата, в които фигурират повече дългове и дялове на съпругата му в различни дружества. Имотното му състояние е без промяна от почти 8 години.

 

Бившият директор на МБАЛ-Благоевград д-р Пандeв започва работа във Варна: 50 000 лв. годишно за заплати на 10 санитарки ли ще решат проблема на болницата, предизвиквам д-р Митев на диспут

Бившият изпълнителен директор на МБАЛ-Благоевград д-р Владимир Пандев започва работа в Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Варна. Договорът му в морската столица е от 1 август т.г. и засега е за 1 месец. Ако ми хареса, може и да реша да остана там за постоянно. Там ми е хвърлен пъпът, завършил съм висше образование в морската столица и градът много ми харесва, коментира Пандев, като уточни, че сега е безработен и е на борсата.

 

Зам.-кметът на Благоевград Антоанета Робева подаде оставка, хората: Говори се, че има частна фирма за ПУП-ове

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов освободи от длъжност заместник-кмета по строителството и сигурността Антоанета Робева. 

Оставката на Робева е изненадваща, още повече че завчера тя присъства на визитата на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, а Камбитов активно я представяше на гостите като негов заместник по строителството.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене