Мая Манолова затъна в 150 000 лв. дългове, няма и стотинка джобни

Мая МаноловаКюстендилската депутатка Мая Манолова и половинката й – бившият министър на отбраната Ангел Найденов, се оказаха затънали в дългове. Сериозна финансова инжекция ще бъде нужна на двамата, за да организират сватбата на годината, съобщават червени депутати, цитирани от в. „България днес“. Червената фурия, която тази година трябва да омъжи себе си и красивата си дъщеря Ралица, дължи пари на 3 банки. Червеното острие е в кредити, като има да доплаща да на банки – от 81 442 лв. и 16 294 лв. Допълнително социалистката е изтеглила още 47 985 лв., което закръгля задълженията й на близо 150 хил. лева. Припомняме, първи в. „Вяра” писа още миналата година за задълженията на Манолова.

За сравнение, Манолова няма и стотинка налични средства, както и влог в банка, с който да се подсигури, според декларацията в Сметната палата.

138-02-90 Ангел

Самата Мая Манолова коментира, че не крие нищо, а дълговете й са коректно отразени пред Сметната палата. Социалистката допълни, че не се бои от фалит, а финансовите й дела са нейна лична работа.

Дълговете на Манолова в действителност са коректно отразени и в декларация до одитната агенция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене