Благоевградчани сигнализират: Монтираха тоалетна зад гърба на Димитър Благоев в центъра, отпред ще пеят отзад ще пикаят

_thumbХимическа тоалетна, монтирана зад гърба на паметника на Димитър Благоев в областния център възмути благоевградчани, които приеха този жест, като обругаване на историята и българските символи. Отпред пред паметника е монтирана сцена, на която ще пеят български звезди, поканени да радват жителите на областния център.

Това е похвално, но онези, които са сложили тоалетната до паметника на Дядото, просто се гаврят с историята ни, обадиха се в struma. com читатели. Сигналът за тоалетната, е подаден и в централата на БСП, чийто символ е Димитър Благоев, и откъдето се очаква да вземат мерки за защита на паметника, който не за първи път е обект на подобно обругаване.

Преди време, паметникът бе издокаран като Дядо Коледа и тогава за макиажа бе обвинен лидерът на реформаторите, сега кандидат за кмет, Калоян Ханджийски. Така за Димитър Благоев и „връзката му“ с Ханджийски научи цяла България, всъщност след това Ханджийски се впусна в голямата политика, където се радва на популярност и небивали успехи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене