Д. Бербатов показа Деа в София! Вижте как се забавлява с дъщеря си/СНИМКИ/

75632-632x358
Най-актуалният роден български футболист Димитър Бербатов бе засечен да разхожда първородната си дъщеричка Деа в сърцето на София.

Бившият играч на „Монако“, „Фулъм“, „Манчестър“ (Юнайтед), „Тотнъм“, „Байер“ (Леверкузен) и ЦСКА поглези щерка си със сметанов сладолед. Митко изглеждаше доволен и отпочинал.

34-годишният играч паркира огромния си джип „Кадилак“ модел „Ескалейд“ в Зелената зона, а след това потъна в уюта на парка Заимов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пременен в маркови дънки и мокасини на бос крак, Бербатов не бе разконспириран от забързаните минувачи, пише Пик. Плътно прилепналите към очите му черни очила скриваха успешно лицето му от многобройните посетители на парка.

 

 

 

 

 

Митко се възползва максимално от спокойната обстановка и искрено се забавляваше с Деа. Младият татко направи цяла фотосесия на малката красавица и след около час я закара при майка й в просторния си столичен апартамент.

 

 

 

 

 

 

Бъдещето на Бербатов във футболен план продължава да е неясно. Талантът има няколко предложения от чужбина, като е много вероятно да приеме офертата на новака във Вишата лига – „Борнемут“. Освен това той е желан в елитни отбори в Турция, Обединените арабски емирства и Катар.

Очаква се в близките дни Митко да вземе окончателното си решение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене