Илиан Тодоров АТАКА: Македония е моя корен и съдба, свинете да цвилят до припадък, семейното ми дърво не могат да изкоренят – а то е моята Гордост!

ВануатуНякои рекетьори ме наричат парашутист. Прощавайте, но моя род произлиза от най-знатните и заможни антични македонски родове – Чобановите и Чорбевите (Одрин), още преди Освобождението, каквото и да Ви говори това!!! Пра-пра дядовците и бабите ми са от Македонско. Пра-дедите ми са се заселили в Дупница десетки години преди Освобождението! Дядо ми е бил е на Божи гроб – хаджия Васил, един от първите основатели на фотографията в България и лични фотографи на цар Борис III, както и спортен фотограф тръгнали от Дупница- фамилията на тримата братя Юскеселиеви!  Дядото на пра-дядо ми е бил най-известния кебапчия в Дупница, факти които няма кой да оспори! В тези времена прадедите на Ивайло-Константиновци и Лидия, чобаните,  са хранели овцете по горите незнайно къде, надявам се не са се съешавали с тях. Родителите на Лидия Павлова най-вероятни са ловени с капани по Самоковско, така поне си мисля. Моето семейство е било едно от най-богатите фамилии в Дупница! Когато пра-пра дядо е починал, баба ми Гълъбица е продала цялото си имущество в Дупница и е дошла в София! Била е хубава жена, но са я искали без децата й. Продала е всичко и е с парите в джоба и един файтон е дошла в София преди Освобождението, отворила е ресторант на днешната Централна гара, грижила се е за децата си до смъртта й, не ги е оставила! Трябва ли да допълня, че по майчина линия първият патриарх на БПЦ- Патриарх Кирил Български е първи братовчед на пра-баби ми Стефка, майка на дядо ми Гроздан- да е жив и здрав човека още дълги години!!!Много го обичам, много ми помага в работата – човек чист душевно и уникален!!!  За мен е Титан тоя човек!

Завърших две висши образования, икономика и национална сигурност и отбрана във ВА ‚Г.С.Раковски“. Завърших 11 специализации в САЩ и Германия с отличие в насока Национална сигурност и отбрана. Говоря три езика – английски, испански и руски. Никога не съм си представял, че ще бъда политик – напротив мразех ги- исках да бъда войник, да служа на народа и родината! Не съм светец дори напротив, но днес съм убеден в някои факти – За Сидеров ще копнеете, ще го сънувате, ще го признавате, но със свещ в тъмна нощ ще го търсите, и няма да го намирате. Ще е късно глупаци!!! Той е извънземен, който в миналото хулихте – а утре ще съжалявате за глупостта си! Ще признаете всичко което казва човека, но ще е късно- ще се чувствате като телета – каквито всъщност сте.  Идиота заслужава съдбата си! Ще страдате за тъпотията си!!! Цял живот ще сте проклинате, че не сте му повярвали! Той ме държи тука, тоя Герой.

Има една медия в Дупница, уж  свързана с Вярата на хората. Там има една алчна дебелана, свиня която ме изнудва за пари от години наред, която си мисли, че като пише лъжи за мен ще получи пари за да спре. Дебеланата е сбъркала! Прилича на Лилия, но всъщност е алчна за пари  свиня наречена Ли.ия! Аз не съм в политиката заради лична облага, а заради хората, и честно си признавам, давам всичко от себе си за доброто на хората от Югозапада- не за друго, просто са ми на сърце, и се припознавам в тях, защото съм от тях. Защото са чисти, умни и борбени хора! Свинята ме разглежда като донор, но е сбъркала. Бих я съешил, за това става, но нищо повече!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене