Орлето В. Георгиев счупи носа си в сблъсък глава в глава

Орлето

Кадърът на орлетата Валери Георгиев се завръща в родината със счупен нос от лагера в испанския курорт Марбея, който приключи вчера. Железният боец в състава на „Локомотив“ /Пд/ беше контузен по време на последната контрола на Иберийския полуостров срещу руския „Анжи“, завършила с поредното поражение на смърфовете с 1:3 и засилило подозренията върху феърплея на боса на клуба Коко Динев.

Нелепият инцидент с Георгиев се случи в началните минути на второто полувреме след сблъсък глава в глава с противников играч. Роденият в село Микрево поливалентен защитник, който изведе пловдивското „Юве“ с капитанската лента в този мач, напусна терена с окървавено лице, а при последвалия преглед в местна болница лекарите констатираха фрактурата. Най-вероятно пострадалият ще трябва да играе с предпазна маска в първите двубои на пролетния дал от първенството, който стартира в края на идната седмица.

Друг от бившите пиринци на Лаута – Александър Якимов, влезе на смяна на втория тежко контузен свой съотборник – Крис Гади, напуснал четвърт час преди края с извадено рамо, обездвижено с шина впоследствие от докторите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене