Oфициално представиха Неделчо Матушев за старши-треньор на ОФК „Пирин“

112428-matushev-andonov-01Ивайло Андонов ще бъде спортен директор, а Николай Кръстев помощник-треньор

 „Орлетата“ почват подготовка на 15 юни

Изпълнителният директор на ОФК „Пирин“ Благоевград представи днес официално новият старши-треньор на отбора – Неделчо Матушев. На представянето станаха ясни и имената на част от спортно техническия щаб на „орлетата“. Ивайло Андонов е новият спортен директор на клуба, а помощник треньор ще бъде Николай Кръстев.

Срещата с новият старши треньор премина пред голям интерес от страна на фенове и медии. Неделчо Матушев призна, че ще бъде трудно, защото досега с клуба са работили местни специалисти.

„Развълнуван съм, че поемам отбор като „Пирин“. Школата е известна и доказана, и съвсем нормално е приоритет да бъдат местните футболисти“, каза новият старши-треньор на клуба.

Новият помощник-треньор на клуба – Николай Кръстев, идва от Бургас, където бе помощник на Матушев и в „Черноморец“. На срещата стана ясно, че до края на деня ще се знае целият спортно технически щаб на клуба.

Спортният директор на отбора Ивайло Андонов също сподели, че е развълнуван от завръщането си в „Пирин“. На въпрос дали ще се слеят школите на неговия „Пирин 2001“ и „орлетата“ той бе лаконичен:

„По-скоро не. И двете школи ще захранват мъжкия отбор“, каза Ивайло Андонов.

 

Новият старши-треньор на „орлетата“ също така фиксира и старта на подготовката на тима. Първа тренировка ОФК „Пирин“ Благоевград ще направи на 15 юни – понеделник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене