Кметът на Симитли Апостол Апостолов: Подкрепата от ПП ГЕРБ на кандидатурата ми за кмет е голямо признание

photo_verybig_412596Подкрепата от ПП ГЕРБ на кандидатурата ми за кмет е голямо признание. Това каза за Радио „Фокус” – Пирин Апостол Апостолов, кмет на Симитли. ПП ГЕРБ ще подкрепят кандидатурата на кмета на Симитли Апостол Апостолов за участие в местните избори тази есен.
Апостолов заяви, че за него това е голямо признание, тъй като именно по този начин се засвидетелства добрата му работа като кмет на населеното място, както и добрата работа на общинска администрация.
„За мен това е признание, както за работата на мен лично като кмет на общината, така и на цялата администрация, която ръководя. Все пак ГЕРБ е партията, която управлява в момента държавата“, коментира Апостолов.
След решение на партийните членове на ПП ГЕРБ на събрание е взето решение за подкрепата на ПП ГЕРБ към кандидатурата на кмета на Симитли Апостол Апостолов за участие в местните избори тази есен. На обсъждане са били предложени две кандидатури – на д-р Александър Костов и на Апостол Апостолов, които са били подложени на гласуване. Резултатът от вота е бил в полза на действащия кмет, за когото са гласували 43-ма човека, в това число и председателката на ГЕРБ – Симитли Лиляна Айкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене