Те ще върнат старата слава на футболен Петрич: Ето ги младите надежди на ФК „Беласица“

_thumb

Сред тях и детето на водача на партия „Лидер”, реферът Ст. Стоянов

Треньорът на най-младите надежди на ФК „Беласица„ Емил Шаламанов показа най-младото попълнение на ФК „Беласица„ набор 2006 -2007 година. Родените през тези години са нахъсани да върнат славата на футболен Петрич и да заиграят в световни клубове, като Барса, Манчестър и Арсенал.

Сред надеждите на футболен Петрич е и синът на лидера на партия ”Лидер”, общински съветник и рефер Росен Стоянов. За него синът му е всичко на света и с гордост приема комплиментите, че Влади Стоянов върви по неговия път. Треньорът му Емил Шаламанов призна, че детето има талант. Но талант имат всички от групата, които той тренира. Шаламанов е възпитаник на две възрастови групи на най. малките футболисти на общината. Тази от групата на набор 2006-2007 година тренира сутрин от 09. часа на стадиона на граничното поделение.

Следобедът пък идват другите млади таланти, от набор 2005 година. С тях треньорът Шаламанов ще участва на приближаващия турнир в гр. Банско. Той се организира председателя на зоналния съвет на БФС Ал. Кабзималски и в него ще вземат участие всички отбори от областта, попадащи в същата възрастова група.

Венци Методиев/ www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене