Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Придворната дама на Братя Галеви фалира, бившата съветничка Емилия Червилова продаде бизнеса си в Дупница, взе 100 000 лв. за оборудването на Белия магазин

Придворната дама на Братя Галеви – Емилия Червилова, фалира 1 година след като мафиотите се изнесоха от България. Емилия Червилова и съпругът й Сашо Червилов продадоха целия си бизнес, защото в отсъствието на покровителите си не могат да си осигурят необходимия оборот в пазарни условия, в който съществуват всички останали.

След изявлението на червения благоевградски депутат: Кметът Камбитов: Костадинов, спри с лъжите!

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изпрати свое изявление до медиите след изявлението на червения благоевградски депутат Емил Костадинов. „Благоевград не плаче, Благоевград не моли, Благоевград заслужава повече», това казва в свое изявление кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов по повод писмото на депутата Емил Костадинов, тиражирано в регионалните медии.

500 роми посрещат като месия самоковския депутат Александър Методиев, вярват, че ще им пусне тока и водата, разкрива две текстилни предприятия

Над 500 самоковски роми се събраха в VІІ квартал за среща с народния представител от ДПС Александър Методиев. Всички виждаха надежда само в него и го чакаха като манна небесна, за да реши най-животрептящите им проблеми, свързани с узаконяване на жилищата и захранването им с ток и вода.

Дангов скочи срещу „България си ти”, забрани плодовите млека за социалните домове от сдружението

Нова буря в чаша вода развихри бившият червен кмет на Дупница, сега независим общински съветник и новоназначен шеф на Областна дирекция по безопасност на храните Първан Дангов.dangov copy Сега Дангов изкара акъла на стотици деца и възрастни хора с кисело мляко, престояло няколко часа след срока на годност.

40-год. банкер Александър Александров се обеси в бащиния дом в Перник, изпаднал в депресия след раздяла с жена си

40-годишният директор на „Юробанк И- Еф- Джи“- България (Пощенска банка) в Перник Александър Александров се самоуби в понеделник.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене