Надежда Иванова: Чаках деня, в които ще се прибера в Хасково, а сега сякаш вече не искам…

Благоевград е един от най – любимите ми градове в България

Nadejda_Ivanova-Model

Представи се на читателите на Топ Преса…
– Здравейте, скъпи читатели на вестник Топ Преса. Много съм щастлива, че съм ваш гост днес и най – вече по такъв хубав повод, а минно че преди седмица отбелязах своя абсолвентски бал. Преди няколко месеца споделих във вашия вестник, че тази година е много важна и емоционална за мен в личен и професионален план. Много съм щастлива, че мога да споделя с вас и вашите читатели всичко случващо се около мен.

Защо избра да продължиш образованието си в Благоевград и как минаха за теб годините прекарани тук?
– Благоевград е един от най – любимите ми градове в България. Избора ми да уча тук не беше труден, тъй като от малка имах желание да живея тук, в последствие записах висше образование именно тук. Годините прекарани тук за мен са едни от най- хубавите и емоционални моменти в моя живот. Tук пораснах, научих се на самостоятелност. Срещнах много приятели, създадох едни много красиви спомени и сега ме обзема малко носталгия, тъй като вече завърших. Толкова много години чаках деня в които ще дойде момента да завърша и да се прибера отново в Хасково, а сега сякаш вече не искам.

Кога беше абсолвентския ти бал и какви емоции пазиш от него?
– Абсолвентската ми беше на първи май (деня на труда). Много се потрудих на този тен, ха-ха-ха, какво да кажа освен, една феерия от красиви моменти, много танци, усмивки и лека носталгия и сълзи в очите, че е време да си кажем довиждане. Много хора казват, че след абитуриентския бал, не е вече същото, че абсолвентския бал е едва ли не коктейл на сбогуване, но за мен всеки един повод е една силна емоция. Аз, лично много се забавлявах. Гледах повече да се усмихвам , а не да тъгувам тъй като на абитуриентската много плаках (ха-ха). Вече смело влизам в живота и съм готова да грабя с пълни шепи всичко , което ми се поднесе, тъй като живота е едно безкрайно училище на духа. Надявам се, че ще се справя толкова добре , колкото и до сега.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене