Община Сандански получи покана за участие в конкурс за най-добра туристическа дестинация

община сандански   През 2009 г. община Сандански бе представител на дестинация-участник за избиране на най-добрите туристически дестинации по програма EDEN на Европейската комисия, по която Министерството на туризма и тази година ще вземе участие.

Новият проект на министерството на туризма предвижда да надгради и продължи изпълнения от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма през 2011/2012 г. проект „ Комуникационна кампания за популяризиране на ЕДЕН – дестинациите от България”.

С реализацията на проекта, в който ще бъде включена и община Сандански ще бъде популяризирано богатото природно и културно-историческо наследство на EDEN дестинациите, ще бъдат изработени и рекламно-информационни материали и възможност за участие в „Зелени дни” София и Международната туристическа борса „Културен туризъм” Велико Търново. С участието си в този проект община Сандански ще има възможността да затвърди своите позиции в сектор туризъм, както и да популяризира своето богато историческо и природно наследство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене