Жител на Банско проплака пред Топ Преса: Г-н Икономов, моля Ви, разрешете проблема, който още Краваров ни обеща да поправи…

IskamDumata

На вниманието на кмета на Община Банско!

Iskam_Dumata-Bansko

Жител на Банско се свърза с редакцията ни, за да се оплаче. Нашия читател пожела да остане анонимен и помоли да не показваме лицето му. Ние разбира се ще спазим неговото желание. Веднага изпратихме екип на Топ Преса, за да се срещне с него и да снимаме проблема, който вече пета година е без разрешение.

Потърсих Топ Преса знаейки, че вие сте най- голямата и сериозна медия в Югозапада. Проблема не е от сега, а от 2010 година … Имам парцел, който се намира, срещу Църквата “Св. Георги Победоносец” само на 1,4 км. от Банско за Добринище. От главния път има отбивка и продължава в дясно. Удобно е за камиони да изсипват товара и обръщат и да се връщат отново за следващ курс . А всичко, което е по- удобно е плюс. Близо е до града, спестява се гориво, бързо се връщат за следващо товарене. Купчини с изхвърлени строителни отпадъци, камъни, асфалт и пръст… И всичко това, върху моя парцел.

Коя е фирмата която е изхвърляла на вашия парцел?
– Балканстрой, тази фирма е взела от общината, разрешение за изхвърлянето на тази изкопна земя. Това е било по времето на бившия кмет г-н Краваров. Надявам се сегашния кмет г-н Икономов да съдейства и да помогне за решаването на проблема.

Кой им е разрешил да изхвърлят там, пръст и камъни?
– Това е изкопна земя. По принцип те нямаха право там да изхвърлят. Никой не е питал. Нали има пъдари все пак в тая община

Мястото не беше ли заградено?
– Мястото не беше заградено, беше изравнено и си беше направено точно както си трябва.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Iskam_Dumata-Bansko-2 Iskam_Dumata-Bansko-4 Iskam_Dumata-Bansko-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене