Народният представител на ПП ГЕРБ от Благоевград Даниела Савеклиева проведе традиционната си месечна приемна за жителите на Благоевградска област

Saveklieva-priemna-aprilНародният представител на ПП ГЕРБ от Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе традиционната си месечна приемна за жителите на Благоевградска област. В офиса на партията в Благоевград тя се срещна с близо 20 души от община Благоевград, Сатовча, Добринище и Симитли, които коментираха с нея актуални теми и въпроси и направиха свои предложения за законодателни промени.

Посетителите в приемната поставиха въпроси и проблеми както от личен характер, така и с местно значение.

Представители на село Дренково, община Благоевград, поискаха съдействие от депутат Савеклиева за разрешаване на проблем с електроподаването в селото. Жителите се оплакаха, че токът в къщите в по отдалечените махали  е с по-ниско напрежение и въпреки жалбите до ЧЕЗ, проблемът стои нерешен. Даниела Савеклиева пое ангажимент да проучи въпроса и да съдейства за разрешаването му с каквото може. Хората сигнализираха и за проблеми с инфраструктурата заради тежкотоварните камиони на дърводобивните фирми, които преминават през селото.

Жители от симитлийското село Тросково запознаха народния представител със строителството на църквата „Св. Петка” край селото, която е единствената с притвор в симитлийска община. Строежът на храма е изцяло с доброволен труд и дарения и в момента се подготвя ВиК мрежата. “Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград  са подготвили проекта и сега е необходимо финансиране.

Приемните дни на народния представител Даниела Савеклиева ще продължат и през следващите месеци, а гражданите могат да се запишат в офиса на партията в Благоевград, пл.”Христо Ботев” №2.

Saveklieva-priemna-april-1_cr

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене