На конференция: Лидерът на Зелените в Пиринско Ан. Тодоров влезе в националното ръководство, стана зам. председател на партията

_thumb (2)

Започвам битка срещу псевдо зелените, откраднали името на партията ни, ще се оттегля от поста областен председател, каза минути след конференцията Тодоров

Областният лидер на „Партия на Зелените“ в Пиринско Андон Тодоров бе избран в националното ръководство на партията преди минути в София, където се провежда национална конференция. Лидерът В. Симов подаде оставка, воден от желанието партията да се оглавява и представлява от млади хора.

Заместник -председателят на общинския съвет в Благоевград Тодоров бе избран за дясната ръка на новия председател Вл. Николов. На конференцията бяха обсъдени и действията на партията около наближаващите кметски избори по места. В момента „Партия на зелените “ в Благоевград провежда активна политика, засилвайки редиците си и подновявайки и увеличавайки членската си маса.

Все повече млади и образовани хора избират партията, тъй като целите й са ясни и постижими. Преди време, Тодоров бе категоричен, че няма да се отклонява от партийната повеля да привлича млади и чисти хора, които да се включат в политиката и се закани да излезе на предстоящите избори с изключително силна листа за съветници, композирана от амбициозни и надъхани за промяна млади хора.

Днес след конференцията Тодоров заяви: Приемам избора като оценка за работата ми и като голяма отговорност. Първата и най-важна задача, с която съм натоварен е да доведем до край битката с Псевдо Зелените, които ни откраднаха името, имаме заведено дело и се надявам да добър резултат. Предстои да се оттегля от лидерския пост на областен координатор на партията в Пиринско, на общинска конференция ще изберем нов председател, каза още той.

П. Петрова /www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене