Евродепутатът Мария Габриел похвали кмета Камбитов за състезанието „Училище на годината – Благоевград“

MG_BL

Българският евродепутат Мария Габриел от ЕНП/ГЕРБ поздрави в социалната мрежа кмета Камбитов за инициативата „Училище на годината-Благоевград“.
“Приветствам инициативата на община Благоевград и кмета д-р Атанас Камбитов за провеждането на състезанието „Училище на годината“. Един добър пример как допълнително могат да бъдат насърчавани учениците да трупат знания и демонстрират умения.”, заяви във facebook профила си Мария Габриел.
Инициативата, която стартира за първи път през миналата година се организира от община Благоевград и е под патронажа на кмета д-р Атанас Камбитов. Училищата, които се изправят едно срещу друго в състезанието „Училище на годината – Благоевград 2015“ бяха определени с жребий на 23-ти март, тази година. Резултатите от кръг „Знания“, „Култура“, „Спорт“, кръгът в който учениците ще представят училищата си и точките от участието в инициативата „Благоевград – Това си ти“ ще се сумират и на 21-ви май ще бъде ясен победителят в крайното класиране, а именно кое училище ще спечели знамето на „Училище на Благоевград – 2015“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене