Супер скандално! Известен политик пише на Топ ПРЕСА: Горските стражари в село Брезница, община Гоце Делчев живеят като царе и местни феодали?!

брезница


Къде е НАП да види как с 700 лева заплата се строи къща за 70 бона и се купуват коли за още толкова!

Топ ПРЕСА, я елате в село Брезница, община Гоце Дел­чев, където горските стана­ха най-големите богаташи – къщи, дворове, вили, джи­пове, леки коли и т. н. и т. н.

И никой не се интересува как така и откъде така. Ахмед Буковян, Ахмед Джунин, Ибрахим Черкез, Ибрахим Молла – горските, както и някои други, които ще ви пратя в нов сиг­нал, са най-големите велможи и богаташи. Проверете дър­вата във всеки двор на селото. Никой няма по­зволително, за­щото господата издадат десет позволителни и не ги връщат на добилите вече дърва и с тях карат цяло село. Една кола дърва е 550 лв, селото е 1300 семейства, всяко вози по 2 коли – ха изчислете за какво ви го­воря.

Това се получи на електронната поща на вест­ник Топ Пре­са, а сигналът е подписан с името на известен местен поли­тик от село Брезница. Редакцион­ният съвет на най-големия регионален вестник в България реши да обърна внимание на този сигнал, защото след напра­вена проверка се установи, че през годините излизат доста факти за споменати­те имена и тяхното въпрос- но имотно състояние. Има доста хора от село Брезница, които потвърждават тази информация във вид на слухове, но се страхуват да говорят. Ето защо ние от Топ Преса решихме да лан­сираме тази версия и да я дадем чрез тази публикация в ръцете на компетентните институции. Само така исти­ната ще види бял свят – ако, разбира се, някой има воля да я намери. Ако сигналът ни не отговоря на истината, споменатите имена завинаги ще изчистят имената си и ще разсеят всякакви слухове, но ако са виновни и има съмне­ния за корупция и извърше­ни престъпления, е редно да се реагира веднага за нака­зание. Призоваваме всеки, който има какво да каже по темата, да се свърже с нас и да го направи. Призоваваме и споменатите имена да не мълчат и да се свържат с нас и дадат становището си. А не както винаги да се крият.

Вестник „Топ ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене