Местния печат

печат

„Вяра“

Второ самоубийство за седмица в Самоков! Бившият охранител Атанас Атанасов се гръмна с куршум в главата, пиел антидепресанти след неуспешна операция на носа

43-годишният Атанас Атанасов от Самоков се самоуби с един куршум в главата. Той е сложил край на живота си вчера сутринта в дома си на улица “Иван Вазов“ №22, съобщиха от РУ-Самоков. Трагедията потресе града. Сигналът за самоубийството е подаден от близки на Атанас на тел 112. Незабавно криминалисти са отишли на мястото на инцидента.

 

Румънски тир се обърна край Градево, 52-годишният шофьор хвърча 30 метра от кабината, загина на място

52-годишен румънски гражданин загина при тежка катастрофата в прохода Предела. Тирът му се забива в бетонна предпазна стена на пътя за Банско, главата му е размазана. Открихме шофьора, затрупан от камъните зад бетонната стена, на около 30-ина метра от кабината, разкри един от работниците, разчистващи пътя.

 

Боби Пурата от Благоевград открадна детето си от приемно семейство, майка му веднага го обади на полицията

Баща отвлече 7-годишното си дете, настанено временно от социалните служби в Благоевград за отглеждане в дома на баба си. Инцидентът вдигна на крак полицията в понеделник вечерта. Момиченцето повече от година било поставено под специална закрила и изведено извън семейната среда. Със съдебно решение то дори било дадено за отглеждане на баба си по бащина линия.

 

Затрупаха с боклуци мерцедеса на Градевеца заради неправилно паркиране в Благоевград

Мерцедесът на популярния благоевградски изпълнител на македонски песни Димитър Димитров – Градевеца осъмна окичен като коледна елха вчера сутринта. Луксозното возило бе накичено с пълни чанти боклук и заградено с контейнери за отпадъци от възмутени граждани на Благоевград с идеята да му дадат урок, тъй като според тях Митко Градевеца нееднократно паркирал колата си на забранени места.

 

Андрей Новаков представи в Европейския парламент кмета на Благоевград Атанас Камбитов с думите: Той ми помогна да стана човек 

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и екипът му се срещнаха с евродепутати от Европейската народна партия в Брюксел. Заедно с холандския евродепутат Ламберт ван Нистелрой и гръцкия Мария Спираки кметът д-р Камбитов обсъди европейските структурни фондове, както и начините за развитие на Югозападния регион с основен център Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене